TAFE Engineering Plastic Division
Home


Kontakt

 

TAFE Engineering Plastic Division je posebna kompanija proistekla iz matične kompanije TAFE i bavi se proizvodnjom tehničke plastike. Osnovna delatnost je proizvodnja alata visoke preciznosti i delova od tehničke plastike brizganih u kalupe prema zahtevu naručilaca. Kompanija poseduje dve savremene fabrike u gradovima Bangalore i Madras (Chennai). Fabrika u Bangaloreu poseduje sofisticirani projektni centar, alatnicu i dva pogona za proizvodnju plastike brizganjem u kalupe, koji su opremljeni najsavremenijim CNC mašinskim obradnim centrima i mikroprocesorski upravljanim mašinama za brizganje u kalupe.

TAFE Engineering Plastic Division objedinjuje najsavremeniju tehnologiju, usavršeni proizvodni proces i kvalifikovanu radnu snagu, čime je utvrđena vodeća pozicija u industriji tehničke plastike. Svest o kvalitetu preovlađuje u svim fazama procesa, od konstrukcije, preko proizvodnje, do brige o kupcima. Striktni sistemi kontrole kvaliteta i posvećenost službe prodaje omogućava da se kvalitet kontinualno poboljšava, što za rezultat ima ponudu visokokvalitetnih proizvoda po prihvatljivoj ceni.

Proizvodni program obuhvata plastične delove za automobilsku industriju, elektronsku industriju, industriju bele tehnike i robu široke potrošnje. Veliki deo proizvodnje namenjen je izvozu. U klijente ove kompanije spadaju najveće automobilske i elektronske industrije, kao što su Merzedes Benz, Mitsubishi, Iveco, Toyota, Suzuki, Piaggio, Honda, Sanyo, Matsushita, General Electric i dr.TAFE Hydraulic Pump Division

Kompanija TAFE Hydraulic Pump Division osnovana je 1998. godine, pod okriljem matične kompanije TAFE, a proistekla je iz sektora za proizvodnju hidrauličkih pumpi. Kompanija poseduje savremenu fabriku u Madrasu (Chennai). Osnovni proizvodi fabrike su klipne hidraulične pumpe Mark I i Mark, kao i ostale hidrauličke komponente namenjene za ugradnju u TAFE traktore. Fabrika poseduje najsavremeniju tehnologiju koja, izmedu ostalog, uključuje CNC obradne centre i moderne mašine za honovanje. Takode, u okviru fabrike radi posebno odeljenje koje je specijaizovano za različite vrste ispitivanja hidrauličkih pumpi. Na probnim stolovima ispituje se svaka proizvedena pumpa, prema standardnim testovima MF CTS i crtežima. Kompanija poseduje sistem kvaliteta prema ISO 9001:2000, certifikovan od strane KPGM. Značajani deo proizvodnje se izvozi.

TAFE Gears Division

Kompanija TAFE Gears Division proistekla je iz sektora za proizvodnju zupčaničkih prenosnika matične fabrike TAFE. Proizvodni program kompanije čine komponente transmisije za traktore, od kojih su najznačajnije konusno tanjirasti parovi za traktore opsega snage od 25 KS do 75 KS.

Kompanija poseduje savremenu fabriku blizu Madrasa (Chennai) opremljenu modernim CNC obradnim centrima, Gleason mašinama za generisanje profila zupčanika, različitim automatskim mašinama za obradu zupčanika po Gleason tehnologiji, kao i uređajima za ispitivanje zupčanika. Fabrika poseduje i moderno opremljeno odeljenje za termičku obradu, koje uključuje peć za kontinualnu gasnu cementaciju, peći za kaljenje i Gleason peći sa presama za otpuštanje.

Značajan deo proizvodnje namenjen je za izvoz, uglavnom na tržište Evrope.

TAFE Power Source Division
 
 

Kompanija TAFE Power Source Division je specijalizovana za proizvodnju AMCO - YUASA olovnih akumulatora, AMCO Insta akumulatora za primenu na UPS i Invertorskim sistemima, kao i AMCO Insta akumulatora bez potrebe održavanja. Kompanija poseduje dve moderne fabrike blizu Madrasa (Chennai).