AMALGAMATIONS REPCO LIMITED
Home


Kontakt

 

Kompanija Amalgamations REPCO - AMREP počela je sa proizvodnjom spojnica za motorna vozila, 1967. godine. Tokom nekoliko decenija kontinualnog razvoja, kompanija AMREP je značajno unapredila proizvodni proces, tako da je u većini odeljenja dostignuta potpuna automatizacija proizvodnje. U fabrici postoji posebno istraživačko - razvojno odeljenje opremljeno najmodernijim CAD centrom i laboratorijom za ispitivanje spojnica. Proizvodi zadovoljavaju zahteve svih važnijih standarda, a kompanija poseduje sistem kvaliteta ISO 9001:2000, certifikovan od strane DNV. Zahvaljujući tome, kompanija AMREP je u Indiji postala jedan od najvećih proizvođača spojnica, korpi spojnica, potisnih ležajeva i različitih spojničkih sklopova za putnička i teretna vozila, kao i za traktore.

Proizvodni program obuhvata spojnice prečnika od 160 mm do 412 mm i odgovarajuće korpe spojnica sa navojnim i lisnastim oprugama, od kojih je veliki deo namenjen za prvu ugradnju. Takođe, kompanija AMREP predstavlja značajnog snabdevača rezervnim delovima za široku gamu putničkih i teretnih vozila.

Pored toga što predstavlja najznačajnijeg snabdevača indijskog tržišta, kompanija AMREP ostvaruje veliki izvoz u mnoge zemlje sveta.